Merhaba Arkadaslar,

Bugun Heroes Charge iphone/android/pc oyununu tanitacagim. Bu oyunda 50den fazla karakter bulunmaktadir. Kendimde hayatimda ilk kez rpg oyununu oynadim ve hastasi oldum :) Aslina bakarsaniz bu tur oyunlardan hic hoslanmazdim. Fakat gercekten cok feci sekilde surukleyici ve inanilmaz bir oyun. Aylardir level 90dayim.. 


Bu arada 90 levellik hesabimi herhangi birine vermeyi dusunuyorum.. fakat nasil ve ne sekilde olacagini planlamadim.. Bana fikir verebilir misiniz arkadaslar? Malum yaz geldi ve ailemle vakit ayiracagim.. simdiden tesekkurler. he bu arada vip 5 im
Bugun 21 temmuz 2015 

Heroes Charge

Ilk baslarda hicte eglenceli degildi fakat ilerleyince gercektende oyun sardi:) Oncelikle belirteyim ki internette kesinlikle heroes charge in hilesini aramayin!!! cunku butun sitelerde ya viruslu yada kredi karti bilgilerinize ulasmak istiyor! Ama HEROES CHARGE sayfalarima bakin orada yeniledim.. suanda hileler de mevcut durumda.

Heroes Charge evrimi


Bu oyunda TEAM EXP yapmak icin gunluk yapmamiz gereken gorevler var.. ornegin 10 tane normal Harekat tan gorev bitirmek. Gectiginiz bolumlerde olabilir. Ikincisi Elit bolumden 3 gorev bitirmek, bunda da herhangi bolum olabilir.Herhangi bir gorev diyorum bazen gorevleri gecemiyorsunuz cunku cok guclu oluyorlar, bu sebeple de eski gecmis oldugumuz yerleri tekrar oynuyorum ben.
Mesela Zamanin Lordu gorevi var 2 kere bitirmen gerek.. Kralin Sinavi 3 kez bitirmek gerek..Arena Asiklari 3 kez,Efsunlama Ekipmani herhangi bir karakterini 1 kez Efsunlamak gerekir.5 kez sandik cagirmak gerek..daha bir suru sey..

Bu oyunda ilk bilinmesi gereken sey hangi karaktere yogunlasacaginiz.. ornegin 40 li seviyelere geldikten sonra herkes guclenmeye ve Arenada Liste basi olmaya basliyor.. Bundan dolayi acele edip hangi karakterlere yogunlasacagini belirlemen gerekli.. ben bunu yapmadim ondan dolayi suanda Arenada 7000inci seviyedeyim.. bu da bence kotu :(

Bu arada ben de 36. serverdayim.. Ssanirim server degistirince yaptigin takimda gidiyor. Bundan dolayi bende cikmiyorum serverdan. Bence cok yavas bir server.. Surekli donuyor. Ama genelde hediye veriliyor server yavaslamasinda (bakimlarinda) Ornegin 50x elmas veriliyor..
En onemli ozelligi Turkce olmasi.. 

Evet arkadaslar bugun diger serverlarda oynamayi denedim ve gerceklesti:) yeni servera basladigimizda yeniden basladiigimizi farkettim ama eski serverdaki maceralarimiz silinmiyor merak etmeyin:) bundan dolayi ikinci serverda yeni herolar kasicam hemde bos zaman oldurecegim :)) benim herolar da asagidaki gibi komando ve yapraklarin golgesindeye kasicagim..

Ayrica kumandan ve buz buyucusune az kaldi..
Kumandani ve Buz buyucusunu bugun aldim :) ve buyutmeye basladim bile suanda sadece Nisanci karakterim Pembe renkte digerleri Mavide:( Arena Rankim 5400 civarlarinda ve fazla ilerleyemiyorum :) sanirim para ile alanlar cok ve cabuk ilerliyorlar.. Bende inat ettim para ile almiyacagim elmaslari diye :)


Eveeet bu eski goruntulerim 70 level oldum. Ve elimdeki herolari da yolluyorum 2. Sayfama bakin lutfenn!
Hergun yazmaya devam edecegim..
Sormak istediginiz soru varsa yazabilirisinz.